Gjestebok

Takk for at du er innom Langfjordnes sine sider. Når du først er her så kan du legge igjen en liten hilsen til oss som les her :)
Skrevet av Palina, 22. des, 2014
Go Jul og godt Nyttår fra Jomtien Thailand.Lett bris og 27 grader akkorat nå :):)
Hjemmeside:
Skrevet av Bente, 28. okt, 2014
Joda, det har vi.. Skal legge ut noe etter hvert.
E-post:
Skrevet av Rune Alvestad, 28. okt, 2014
Veldig bra side. Et spørsmål,har dere kommet over bilder av personer fra Laggo.?
E-post:
Skrevet av Bente, 8. sep, 2014
Ciao Francesco :) Nice to hear from you!You came to Langfjordnes in right time, when we have party. Next time..you come, we will make party for YOU.. :)) See you!!! All the best.
E-post:
Skrevet av Francesco, 30. aug, 2014
Ciao to everybody, I'm the italian guy that this summer as came to Langfjordnes doing hiking from Bekkarfjord. Thank you for your hospitality! All the best, Francesco
E-post:
Skrevet av Bente, 24. jul, 2014
I dag 24.07.2014 reiste selveste Dr. Meholm forbi (rundreise passasjer i Langfjorden). Han spurte etter deg Ragnar :) Nå vet han hvor du bor... he he.
I tillegg MÅ jeg fortelle at jeg er blitt bestemor/farmor i dag <3
E-post:
Skrevet av Ragnar M, 30. jun, 2014
Bildeopplysninger på sort/hvitserien er mye blitt borte, med unntak av den siste delen med mine bilder som Bente har lagt inn.
Hjelp oss med det dere husker. Jeg har alt begynt litt på bilder jeg har sendt inn og andre jeg husker detaljer fra.
Skrevet av Odd Eilert Persen, 29. jun, 2014
Hei Bente og Tore. Takk for en kjempe hyggelig prat på kaia i dag. Og en flott nettside. Ble møtt på kaia av en alltid like smilende og sprek Bente. Imponert hva du å Tore har fått til. Du driver han hardt Bente he he. Fikk besøk tante Alma og onkel Sverre i dag på Langfjordnes. Så nydelig liten plass... Her må æ bygge mæ en sommer hytte. På Pappa's hjemplass... Må realiseres..
Takk for denne gang, Selvaste Persen vil komme snart igjen.
E-post:
Skrevet av Bente, 16. jun, 2014
Heia Svein O. så artig å høre fra deg og at du kommer til Langfjordnes Dagan :) Du kunne ikke ha vært mere velkommen ... :)
Ses!
P.s husker ikke at du var så rampete...
Oj, forresten, det er jo gått en del år, men 50 års feiring (1.aug) på Langfjordnes er helt konge. Juhuuuu... :) :)
E-post:
Skrevet av Svein O- Ananiassen, 14. jun, 2014
Hei, har kjøpt meg båt og kommer til sommeren. Har ikke vært på Langfjordnes siden 1980, foruten en liten tur på flytebrygga 17/9-13. Var bare å testa båten. Takk for en fin web side, artig å se bilder av gamle kjente. Vekker mange minner. Hilsen "rampungen fra Berlevåg Svein Olav
E-post:
Skrevet av tor, 9. jun, 2014
Hadde samme sjarken levert som nr 3 av denne typen fra Sandøy Plastindustri.Sandøy.Den er nedlagt og de driver nå vel med rep i Kristiansund ?
Hjemmeside:
Skrevet av Ragnar, 6. jun, 2014
Jan Loe har og dratt på årene - likt med sjarken. Vi eldes likt både mennesker og ting og tang ellers. Ha en god pinsehelg på Langfjordnes og til alle som følger med her på siden.
E-post:
Skrevet av Tor, 14. mai, 2014
Båten til Jan Loe begynner å dra på Åra fra -73-74 ?
Hjemmeside:
Skrevet av Ragnar, 23. apr, 2014
Jeg ser vinterbilder nordfra.

SOMMERBILDER i april sørfra. Palmelørdag "møtte" jeg en meitemakk på asfalten. Den kommer opp av bakken når det regner mye på sommeren. En av påskedagene i Arendal så vi ei mygg, og i dag så jeg en sommarfuggel utafor butikken, omtrent der som jeg så makken. Da jeg kom hjem fra butikken, ei kvæsma som var kommet inn i stua - stor og aggressiv var den. Det e "nokka galt som ikke e rætt" me' naturen!

Ole Hansen sa mange ganger på 80- tallet husker jeg; " naturen er gått "mye tilbake" - i dag registrerer forskerne det, og det grundig og, men det så et vanlig menneske - uten akademisk utdannelse for tretti år siden.

Ps. Det "riksmålsfolket" nordpå ikke forstår, kan de som ikke vet f.eks. hva ei kvæsma er; få det forklart det på gamle ord- og uttrykk av de som enda vet hva det er - eller her på siden. Nå setter jeg kanskje i gang en mål-dialektdebatt, men det får våge seg.

Skrevet av Bente, 10. apr, 2014
Hei Laila . Takk for hilsen her :) Fra jeg var liten ble begge navnene brukt Andersbukt/Andersluft.. Svanhild brukte bare Andersbukt.
Jeg synes du skulle ta deg en tur til Langfjordnes igjen :)
E-post:

Nyeste kommentarer

16.08 | 08:00

Einar, tusen takk for ekstra opplysningen Kjente du Ivarna? Vet du hvorfor hun var der? Bare nysgjerrig..

16.08 | 07:56

Kvinnen bar henne er Ivarna Stranden fra Skjøra i trøndelag.

28.07 | 14:26

nr 2 første rekke Erling Åge Pettersen og nr. 3 er Finn Kvalvik

08.02 | 17:26

Ja, nå ser jeg også det. Fantastiske bilder. Småbåter til festbruk. Kunne ikke bli bedre. Takk Ragnar for dine bidrag